Pelaa sinäkin Totoa!

Tule mukaan Toton ja raviurheilun jännittävään maailmaan. Toto on jännittävä ja helppo peli, jossa voit voittaa sekä tiedolla että tuurilla.

Toto-pelejä voit pelata joka päivä raveissa, Toto-pelipisteissä kautta maan sekä internetissä osoitteessa www.fintoto.fi. Paikan päällä raveissa saat peliin lisää jännitystä ja pääset mukaan ravitunnelmaan. Toto-pelejä pelataan täyttämällä pelikuponki eli ”slippi”. Pelikuponkiin merkitään lähdön numero, pelimuoto ja pelattavien hevosten numerot. Kuponkien kääntöpuolella on täyttöohjeet. Tarvittavat tiedot löydät muun muassa kunkin ravien käsiohjelmasta.

Totopelit kuuluvat kiinteästi raviurheiluun. Pelien tuotoista maksetaan ravikilpailujen palkintoja. Ahkera totopelaaja on siis mukana avittamassa koko raviurheilun jatkuvuutta. Suomessa hevospeleistä vastaavat Fintoto ja Veikkaus. Hevospelien kokonaisvaihto on reilut 200 miljoonaa euroa.

Hevospelimuotoja on erilaisia. Totopeleissä voi arvailla ravilähdön voittajaa, kahden tai kolmen parhaan joukkoon sijoittuvia ja niiden keskinäistä järjestystä. Jännitystä voi kasvattaa myös pelaamalla useita eri lähtöjä.

Tietotekniikka on astunut vahvasti mukaan ravipelaamisen maailmaan. Pelaamisesta innostuneet voivat totota helposti internetissä, matkapuhelimella tai pelipisteiden kautta kioskeissa tai ravintoloissa. TotoTV tuo ravit myös kotisohvan ääreen. Paikan päälle ravikilpailua kannattaa silti lähteä seuraamaan, sillä monelle ravit ovat aidoimmillaan vain, kun hevosen tuoksun voi tuntea nenässään.

Voitot

Voit lunastaa voittosi heti vahvistetun tulojärjestyksen jälkeen. Voitot maksetaan pelilipuketta vastaan 3 kk:n ajan voiton saamisesta. Tarkista aina, että saat haluamasi Toto-pelit. Maksettua pelilipuketta ei vaihdeta toiseen.

Pelipisteet

Ajankohtaiset tiedot koko Suomen pelipaikoista löytyy Fintoton sivulta!

 

 

auto_jl_web