Mikä on Raviliiga?

Raviliiga on hevosurheilun joukkuepeliä. Liiga muodostuu raviratojen tai muiden tahojen muodostamista, 800 osakkuuden joukkueista. Joukkueen keskiössä on hevonen; joko lämminverinen tai suomenhevonen.Joukkueeseen pääsee mukaan ostamalla 100e maksavan osuuden. Raviliiga 2014 kestää vuoden 2017 loppuun saakka ja tällöin palkitaan liigan voittaja. Suurimman voittosumman keränneen hevosen joukkue voittaa Raviliigan. Ensimmäinen Raviliiga käynnistettiin 2013 ja se kestää vuoden 2016 loppuun saakka. Pilvenmäki on mukana molemmissa Raviliigoissa.
 
Raviliigan kautta pääset tutustumaan ravihevosen arkeen, kuinka nuoresta hevosesta kasvaa kilpahevonen. Pääset myös kurkistamaan raviruheilun kulisseihin oman hevosen kautta.
 

Lue lisää Raviliigasta osoitteessa raviliiga.fi
 

Forssan 2014 Raviliigajoukkueessa on vielä osuuksia jäljellä. Eli vielä pääsee mukaan osoitteessa:
http://www.raviliiga.fi/osta-osuus-raviliigasta-14

 

Raviliiga 2013 Forssan Pamina Hip (i.Classic Photo e. Princess Gladiator) on valmennuksessa Forssan raviradalla valmentaja ja tv-persoona Juha-Pekka Vilkmanilla. ”Pamsku” on hurmannut omistajansa kovilla menohaluillaan ja miellyttävällä luonteellaan. Viime elokuussa Pamsku suoritti opetuslähdön mallikaalla 1.33.4 ajalla.

Pamina

Pamina

 

Ruusu ja Tapio

Ruusu ja Tapio

Vuoden 2014 liigaa edustaa punainen tamma Real Red (i. Revenue e. Chelemark Ginger). Tuttavien kesken Ruusu on kiltti ja hyväkäytöksinen hevonen, jolta löytyy tarvittaessa myös tempperamenttia ja kipakkuutta. Ruusu niinikään asuu tällä hetkellä Pilvenmäen raviradalla ja on perustreenissä Koskela Training Stablella. Hevosen varsinainen treenari Tapio Mäki-Tulokas on yksi Suomen menestyneimmistä ravivalmentajista. Ruusu muuttaa Mäki-Tulokkaalle kesällä 2015.                                                                                                                                

Käy katsomassa Raviliigan ja Forssan joukkueiden kuulumisia Facebookissa

 

Käy tsekkaamassa Raviliigan kuulumisia FacebookissaLue lisää
Käy tsekkaamassa Forssan vuoden 2013 Raviliigan kuulumisia FacebookissaLue lisää
Käy tsekkaamassa Forssan vuoden 2014 Raviliigan kuulumisia FacebookissaLue lisää

 

raviliiga_banneri